Як довго можна зберігати гарбуз у домашніх умовах

Можна акуратно надрізати плід і вибрати всю м'якоть, тоді Ви зможете зробити вироби з гарбуза. Всю м'якоть поміщаємо в холодильну камеру. Там гарбуз буде зберігатися 1-1,5 тижні. Якщо ласувати гарбузом Ви будете не скоро, то поділіть гарбуз на порційні шматки і приберіть в морозильник.

Як довго зберігати гарбузи?

Кращими умовами вважаються температура повітря від 4 до 9°C і вологість 70%. Якщо у вас є льох або комора, то помістіть урожай туди. Підходящим місцем для зберігання культури у квартирі вважається лоджія. Як тільки ви визначилися з локацією, покладіть гарбузини на невеликій відстані один від одного. Кеш

Як краще зберігати гарбуз?

Гарбуз — досить вибагливий овоч, коли це стосується умов для зберігання. Йому подобається прохолода, помірно сухе повітря та темнота. Зберігати гарбузи потрібно за температури від 4℃ до 9℃ і вологості 60-70%. Якщо немає льоху — гарбузи добре перезимують у теплій (але без опалення!)

Коли треба збирати гарбузи на зберігання?

Але загальне правило все-таки є: від моменту посадки і до повного дозрівання має пройти близько 5 місяців. Це означає, що, саджаючи гарбуз в квітні, дозрівання плодів буде у вересні. При висаджуванні в травні, проводити прибирання врожаю потрібно в кінці вересня. Головне зібрати урожай до стійких заморозків.

Як зберігати гарбуз в домашніх умовах в погребі, квартирі
Як довго можна зберігати гарбуз. Терміни зберігання гарбуза при різних умовах розрізняються: У погребі можна зберігати гарбуз — 6 — 9 місяців.