Як готувати заморожений оселедець

Як замаринувати оселедець в домашніх умовах?

Покласти рибу в глибоку посудину й залити її розсолом, щоб риба повністю в нього поринула. Накриваємо кришкою або невеликою тарілкою, щоб оселедець не спливав. Відправити ємність з рибою в холодильник на кілька діб – від 2-х до 4-х. Готовий оселедець витягнути з тари й промити під проточною водою. Кеш

Що приготувати з риби оселедець?

Цю рибу можна вживати як закуску. Класичне поєднання – з відвареною картоплею, ароматною олією та маринованою цибулею. Можна поєднувати з крем-сиром та вершковим маслом, викладаючи оселедець на брускети. Доповнювати смак гірчицею в зернах, соусом чимічурі та готувати форшмак. Кеш

Скільки часу маринується оселедець?

Як приготувати маринад і замаринувати оселедець

  1. Щоб приготувати правильний маринад для оселедця, потрібно зовсім небагато. …
  2. Вимкнути вогонь, залишити суміш до повного охолодження.
  3. Коли маринад охолоне, залити ним заздалегідь підготовлені оселедці.
  4. Через 12-14 годин оселедець, маринований у домашніх умовах, готовий.

Кеш

Як замаринувати оселедець: 3 простих рецепти | Все буде …
Як замаринувати оселедець за 2 години! Оселедець (розморожений) – 1 кг (3 шт.); Перець духмяний горошком – 4 шт .; Сіль – 3 ст. л .; Цукор – 2 ст. л .; Яблучний сік – ½ скл.;