Як користуватися сублімованими ягодами

Як їсти сублімовані фрукти?

Сублімовані шматочки ягід та фруктів можна використовувати у випічці та створенні десертів, посипати ними зверху готові страви. Можна використовувати порошок субліматів або цілі ягоди чи шматочки. Овочі, м'ясо, рибу можна використовувати аналогічно, наприклад, додавати в каші, супи, салати. Кеш

Як готувати сублімовані фрукти?

Процес сублімації Продукти поміщають в спеціальну герметичну вакуумну камеру, там ягоди піддають нагріванню з одночасним видаленням повітря. Таким чином кристали льоду випаровуються, а не перетворюються в рідину. Після цього фрукти можна розфасувати по вакуумним упаковкам і відправити в морозилку.

Як сублімувати їжу?

Спочатку підготовлений продукт швидко заморожують – температура заморожування досягає від -100 ° С до -130 ° С. Після його поміщають в спеціальну вакуумну камеру: повітря викачується з камери Далі продукти піддають тепловій обробці (не більше ніж 40 ° С), а всі конденсати відразу ж відкачують.

Сублімовані ягоди: що це таке, як їх приготувати і …
Прибирають шкіряцю, насіння, плодоніжки. Не чіпають лише м’які, соковиті ягоди: малину, полуницю, чорницю. При механічному впливі вони моментально пускають сік.