Як правильно заготовити малину на зиму?
Ягоди перебрати, очистити, помити і обсушити. Додати цукор (одна склянка на один кілограм малини) і акуратно перемішати. Отриману суміш розкласти по поліетиленових пакетиках і відправити в морозильну камеру. Заморожені ягоди зберігати в морозильній камері. Кеш
Як перетерти малину з сахаром?
Рецепт малини, перетертої з цукром Після збору врожаю ягоди необхідно перебрати й, не миючи їх, засипати цукром із розрахунку 1:1 (1 кг цукру = 1 кг малини). Після цього малину слід перетирати дерев'яним товкачем протягом 10–15 хвилин.
Де краще зберігати малину?
Свіжу малину потрібно зберігати тільки в холодильнику, інакше вона швидко почне псуватися або пліснявіти. Не варто залишати її на столі навіть за умови прохолодної температури – вона стане марною і несмачною. Ідеальна температура для зберігання малини – 4-5 градусів. У такій температурі вона може стояти до трьох днів.
Як правильно зберегти малину на зиму – основні лайфхаки
Їжте взимку ягоди і згадуйте про теплі літні дні! Малина — одна з найулюбленіших літніх ягід. Безумовно, її аромат хочеться зберегти і на зиму, щоб потім досхочу ласувати корисним фруктом …