Як крутити голубці

Як правильно варити голубці?

Закип'ятити чайник, розбавити сметану водою та томатною пастою (150 г сметани на 0,5 л води), посолити. Залити голубці соусом. Тушкувати їх при слабкому кипінні під кришкою, до готовності фаршу, близько 50-60 хвилин.

Як правильно варити листя капусти на голубці?

Мабуть, це найважливіший момент у процесі приготування голубців. Ранні сорти та качани середнього розміру з видаленим качаном варяться 5-10 хвилин після закипання. Капуста пізнього врожаю та щільні тверді качани варяться 15-25 хвилин. Відокремлене капустяне листя можна варити 3-4 хвилини.

Як правильно варити рис на голубці?

добре промити крупу, поки вода не буде прозорою; засипати у воду в пропорціях 1 частина рису на 2 частини води; довівши до кипіння, перевести на мінімальний вогонь, після чого варити рис потрібно хвилин 7-10; після чого додати вершкове масло (необов'язково), накрити кришкою і залишити в теплі на 10-15 хвилин.

Голубцы! 4 способа закрутки – Как красиво …
Шикарная форма приготовления – заворачиваем голубцы своими руками! 4 способа как закрутить голубцы – Быстро, Просто и Красиво! Надеюсь вам понравится. НА МОЕМ КАНАЛЕ ЕСТЬ ЕЩЕ МНОГО ВКУСНЫХ …