Як можна замаринувати редиску на зиму

Нарізати редис і часник товстими кружечками і викласти їх шарами: шар редису, кілька гілочок кропу, кілька шматочків часнику і так далі. У киплячій воді розчинити сіль, додати перець і інші прянощі. Готовий розсіл залити в банки, додати оцет. Закатати банки.21 квіт. 2020 р.

Як заморозити редиску на зиму?

Порозрізуйте половинками кожен плід та покладіть у морозильну камеру на 10 хвилин, поставивши температуру до -40 ° С. Потім заморожену редиску перекладіть у пластиковий контейнер чи пакет й відправте до морозилки зі звичною температурою.

Що робити з редискою?

Цей овоч вже можна купити скрізь — на ринку чи у звичайному супермаркеті. Тому не варто нехтувати сезонною редискою — приготуйте з неї якусь новеньку страву. З редиски готують намазки на канапки, її запікають, додають у салат, роблять пироги й супи.

Кому не можна їсти редиску?

У деяких випадках можлива індивідуальна нестерпність до редиски. Під час загострення захворювань печінки, підшлункової залози, шлунково-кишкового тракту редиску краще не споживати.

Смачні та прості рецепти, як замаринувати редиску на зиму.
Смачні та прості рецепти, як замаринувати редиску на зиму. Редис на зиму – прості та смачні рецепти Чи можна консервувати редиску