Як визначити якість риби?
Риба жива. Жива риба повинна проявляти ознаки життєдіяльності, природно рухати тілом, щелепами, плавцями, зябровими кришками та плавати спиною вгору. Луска повинна бути блискуча або трішки бліда з перламутровим відтінком, щільно прилягати до шкіри, виділяється багато прозорого слизу без домішок крові.
Як зрозуміти що риба не свіжа?
У свіжої риби зябра мають яскраво-червоний або рожевий колір. Якщо зябра мають бурий або темно-сірий колір, і покриті каламутним слизом з неприємним запахом – товар несвіжий.
Як у воду потрапляє кисень яким дихають риби?
Риби добувають кисень з води, для цього у них є зябра. Риба дихає, набираючи воду в рот. Через глотку, в якій є лави парних отворів – зяброві щілини, вода надходить до розташованих по обидві сторони голови зябер і, омиваючи їх, випливає з-під зябрової кришки.
ЯК ШУКАТИ РИБУ на Новій Водоймі – Тактика та Алгоритм Дій
Правильну тактику та алгоритм дій при пошуку. Перший виїзд на нову водойму присвячуємо ловлі окуня на ультралайт, щоб швидко розібратись що вцілому водиться в озері, ознайомитись з місцями,…