Як почистити кореневу селера

Як використовувати стебла селери?

Їх можна їсти сирими як свіжу поживну закуску або у складі овочевих та фруктових салатів, їх можна додавати у смузі та соки. Сирі стебла селери смакують із морквою, яблуками, грушами, сиром. Стебла селери відмінно доповнять печеню, супи, пюре, м'ясні та рибні страви.

Як використовувати Сельдерей?

В їжу використовують всі частини селери, але взимку особливо цінуються коренеплоди рослини. Їх їдять в сирому вигляді, додають в салати, супи; запікають, варять, смажать, а також висушують, перетирають і використовують як приправу.

Де використовувати селеру?

Коріння селери використовують як у свіжому — їдять сирим або готують салати і гарніри, так і у сушеному вигляді. Також його відварюють, запікають або обсмажують, додають у перші і другі страви або використовують як приправу. В будь-якому вигляді ця пахуча рослина корисна для організму.

Як чистити селеру: правила та поради
Селера буває трьох видів. Листовий. Коренеплід нерозвинений, основні сили рослина витрачає на дозрівання зеленого листя. В листочках містяться ефірні масла, які дуже корисні для організму.