Як подрібнити фейхоа

Плоди нарізати великими кубиками, додати цукор. Подрібнити за допомогою блендера або м'ясорубки. Дати трохи постояти, щоб цукор розтанув, як слід перемішати та розкласти по чистих банках. Зберігати в холодильнику.18 лип. 2019 р.

Як правильно їсти фейхоа?

Їдять фейхоа в сирому вигляді разом зі шкіркою. У ягодах фейхоа міститься водорозчинний йод, який добре засвоюється організмом людини. Крім того, білки, жири і вітаміни групи С і В у складі ягід легко сприймаються тілом і мають антиоксидантний ефект.

Як варити варення з фейхоа?

Варення з фейхоа з лимоном та пектином

  1. Ретельно вимити і перебрати ягоди, розрізати навпіл і викласти в ємність для варіння. …
  2. Змішати лимонний сік, цукор і пектин до однорідної маси і додати до ягодам.
  3. Довести суміш до кипіння і варити ще протягом півгодини.
  4. Викласти в ємності і закупорити.

Кеш

Де росте фейхоа?

Вічнозелені кущі чи дерева від 1 до 7 метрів висотою. Походить з гірських місцевостей Бразилії, Колумбії, Уругваю та північної Аргентини. Фейхоа вирощують як декоративну та плодову культуру у Сполучених Штатах Америки, Новій Зеландії, Австралії, Росії, Азербайджані та Грузії.

Как есть фейхоа – Лайфхакер