Як правильно варити кукурудзу в каструлі

Молода кукурудза. Налийте в каструлю воду, занурте качани так, щоб вода їх повністю покривала і ставте на вогонь. Після того як вода закипить, зменшіть вогонь і накрийте кришкою. За бажанням – воду можна підсолити. Через 20 хвилин кукурудза буде готова.

Як зрозуміти що кукурудза готова?

Зерна розм'якнуть і зваряться швидше. Ближче до закінчення варіння спробуйте страву: візьміть виделкою одне зернятко і розкусіть. Якщо воно м'яке і соковите – кукурудза готова. Кеш

Коли Солити кукурудзу?

Кукурудзу слід опустити в киплячу воду. Перед варінням і під час приготування воду солити не потрібно, тому що зерна будуть жорсткими. Солять кукурудзу зазвичай за 5 хвилин до готовності або перед тим, як подати на стіл.

Як правильно варити стару кукурудзу?

Стару кукурудзу треба варити близько години. Почистити качани кукурудзи, помісти їх в каструлю і залити водою. Довести кукурудзу до кипіння, а потім варити на середньому вогні від 10 хвилин до години в залежності від того, яка кукурудза. Сіль додавати не слід, інакше кукурудза стане твердою.

Кукурудза — скільки і як варити кукурудзу в каструлі, …
Як правильно варити кукурудзу. Для варіння кукурудзи використовуйте велику каструлю з товстим дном. Очищайте кукурудзу від листя та ворсинок безпосередньо перед приготуванням.