Як правильно висушити гіркий перець на зиму

Як висушити перець?

Перець треба розкласти в один шар на решітках сушарки. Виставте температуру 50 градусів за Цельсієм і сушіть біля 12-ти годин. Процес може зайняти і менше часу, все залежить від товщини смужок. Готовий перець треба перевірити пальцями – він має хрустіти.

Як можна зберегти перець на зиму?

Важливо! Умови зберігання незрілого болгарського перцю – температура 8-10 °С, вологість 90-95%. Перед тим, як зберігати ці овочі в темному і прохолодному місці, їх укладають в дерев'яні або картонні (з отворами) ящики не більше, ніж в один ряд. Якщо обернути кожен перець папером, то плоди не будуть стикатися.

Як нарізати червоний перець?

Перець потрібно розрізати уздовж навпіл, потім кожну половинку розрізати уздовж ще раз. Скибочки перцю необхідно нарізати поперек тонкими смужками або кубиками. Далі шматочки перцю покласти в пакет для заморожування і помістити в морозилку.

Гіркий перець на зиму: рецепти з фото, пальчики оближеш, як …
Почнемо з опису самого простого рецепту домашньої заготовки, який повторити навіть новачкові. Ця холодна закуска може бути використана в супах, …