Як приготувати брусничний

Що лікує брусниця?

В народній медицині пагони брусниці використовують як в'яжучий, гемостатичний, тонізуючий, ранозагоювальний, жарознижувальний, протицинготний, антигельмінтний, седативний препарат, при катарах верхніх дихальних шляхів, ревматизмі, дизентерії, гіпоацидних гастритах, гепатохолециститах, пухлинах шлунка, діабеті, …

Що можна зробити з брусниці?

Брусниця – ягода з величезним вітамінним запасом, яка смачна і корисна в будь-якому вигляді. Тому її консервують, варять компоти та варення, сушать, мочать і навіть солять. Брусниця стане в нагоді для приготування заливок і начинку в пироги, соусів, сиропів, джемів, желе, вина та багато іншого. Кеш

Як зробити соус з брусниці?

Залийте ягоди 250 мл води, доведіть до кипіння. Всипте цукор і корицю і варіть 2 хвилини. Подрібніть масу заглибним блендером, додайте вино і тушкуйте 5 хвилин. Розведіть крохмаль в 50 мл води і влийте тонкою цівкою в соус. Кеш

Брусничний соус до м’яса (простий, на зиму): рецепти з фото
Для приготування соусу потрібні такі компоненти: 1. стакан свіжої брусниці; 2. 80 грам цукрового піску; 3. щіпка універсальної приправи; 4. 2 бутона гвоздики; 5. дві ягоди ялівцю; 6. гострий перець свіжий – 1 стручок; 7. трохи приправи суміш перців; 8. 25 мл бальзамічного …