Для приготування такого домашнього кетчупу на зиму у помідорів потрібно вирізати плодоніжки, корінь хрону і часник очистити. Подрібнити помідори, часник і хрін з допомогою блендера або м'ясорубки, додати сіль, ретельно, перемішати. Розкласти кетчуп в стерилізовані банки. Зберігати в холодильнику.
Як зробити кетчуп з домашніх помідорів?
Приготування соусу до шашлику
- Помити помідори, перець та цибулю. Перці очистити від насіння всередині. …
- Потім ці овочі перекласти в каструлю, додати цукор, сіль і перемішати. …
- Варити суміш близько 30 хвилин.
- Додати перець чилі і продовжити варити, поки суміш не загусне. …
- Розлити у банки і закрити.
Кеш
Як можна зробити кетчуп в домашніх умовах?
Ріпчасту цибулю крупно нарізати, додати до помідорів, довести до кипіння і варити на слабкому вогні 1.5-2 години. Потім зняти каструлю з вогню, додати цукор, сіль, корицю, чорний перець, гвоздику, паприку (червоний перець). Перемішати і подрібнити масу блендером. За бажанням можна додатково пропустити її через сито. Кеш
Як розвести крохмаль для кетчупу?
Підготовані помідори протерти через сито, заодно прибравши шкірку, насіння і залишки плодоніжок – це томатна основа на кетчуп в домашніх умовах. Крохмаль на кетчуп розвести в 2 стол. ложках холодної води. До томатної основи додати солі, орегано і, інтенсивно помішуючи, влити підготований крохмаль на кетчуп (див.
Как сделать кетчуп из помидор – рецепты на зиму — УНИАН
Домашний кетчуп из помидоров на зиму. Спелые помидоры – 5 кг. Лук – 1 кг. Сахар – 250 кг. Уксус 9% – 50 мл. Помидоры крупно нарезать, удалить …