Як приготувати мариновану капусту швидкого приготування

Як швидко замаринувати цвітну капусту?

Для цього в окремій каструлі нагріти 1 літр води, додати сіль, цукор, рослинну олію і перець горошком. Коли вода закипить влити в маринад оцет і вимкнути. Залити капусту з морквою і часником гарячим маринадом. Зверху придавити капусту пресом і залишити на добу маринуватися при кімнатній температурі.

Як замаринувати червону капусту?

Капусту тонко нашинкувати. Добре пом'яти із сіллю та викласти в півлітрову банку. Окремо воду з усіма спеціями, цукром і оцтом довести до кипіння й залити капусту гарячим маринадом. Ще гарячу банку із капустою можна поставити в гарячу воду на 10-15 хвилин, щоб вона добре промаринувалася.

Скільки зберігається маринована капуста?

Капуста маринована за цим рецептом приготування може зберігатися в холодильнику тиждень. Для тривалого зберігання розкладайте капусту по стерилізованих банках. Смачного!

Маринована капуста швидкого приготування — 10 дуже …
Червону капусту можна маринувати на зиму і для швидкого поїдання. Рецепт схожий з іншими, але з невеликими доповненнями. Візьміть: 1. Червона капуста – вилок на 1,5 кг. 2. Часник – 3 часточки. 3. Морквина. 4. Сіль – ложка. Маринад: 1. Вода – 0,5 літра. 2. Цукор – 2 ст. ложки. 3. Коріандр – …