Що роблять з чорної смородини?
Чорна смородина широко використовується в кулінарії: з неї готують джеми, десерти і соуси. Листя використовують для консервації овочів і заварюють з них чай.
Що можна зробити з чорної смородини на зиму?
Користь і шкода ягід Дуже важливо встигнути вчасно зробити заготовки на зиму з корисної чорної смородини. Їх можна заморозити, засушити, приготувати варення або просто перетерти з цукром або фруктами без варіння. Ці живі ласощі будуть радувати домочадців і гостей протягом довгих холодних вечорів.
Скільки часу варити варення з чорної смородини?
Варення з чорної смородини Коли він закипить, зменшити вогонь до мінімуму. Ягідки смородини акуратно помістити в сироп. Довести до кипіння та вимкнути. Настоювати варення 2 години. Кеш
Страви з чорною смородиною – 22 рецептів з фото, …
Як приготувати варення з чорної смородини з цілими ягодами 55 хв 8 Для любителів варення, в якому є цільні ягідки смородинки, підійде цей рецепт.