Як приготувати наливку з ягід

Спочатку бутель з ягодами ставити на сонце, закривши шийку марлею. Після засипання останнього сорту ягід бутель тримати на сонці ще 2 тижні. Потім залити горілкою з розрахунку 1 л на 1 кг ягід, щільно закупорити і поставити на 1 місяць в холодне місце. Потім процідити, розлити в пляшки, закупорити.

Як зробити наливку в домашніх умовах?

У скляну банку скласти вишню шарами (не більш 5 см), чергуючи її з цукром. Залити вміст горілкою так, щоб рідина покривала вишню з цукром. Банку закрити щільною кришкою, поставити для настоювання в тепле темне місце. Вишневу наливку витримати не менше 1,5-2 місяців.

Як правильно зробити різдвяник?

Бутель з ягодами і цукром, накритий марлею, весь цей час стоїть на світлі. Після засипання останнього сорту ягід бутель тримати на сонці ще 2 тижні. Потім залити горілкою/самогоном з розрахунку 1 л на 1 кг ягід, щільно закрити і поставити на 1 місяць в холодне місце. Після цього процідити, розлити в пляшки, закупорити.

Як розбавити наливку?

Щоб зменшити міцність напою, очищену наливку розбавити на 25% холодною кип'яченою водою. Якщо настойка вийшла недостатньо солодкою, можна додати ще цукру та перемішати. Розлити у пляшки, герметично закрити пробкою. Фортеця (після розведення водою) становитиме 20-22%.

Як зробити наливку в домашніх умовах – простий …
Як приготувати наливку з ягід у домашніх умовах Складові: Ягоди – 500 г Цукор 500 г (або 250 г, залежно від смаку) Горілка – 500 мл Спосіб приготування: Ягоди, цукор і горілку кладуть у банку, струшують, щільно закривають і залишають у прохолодному місці на 1-1,5 місяці.