Що можна зробити з сливами?
Зі слив можна приготувати багато страв, наприклад, зробити на їх основі соус, маринад, додати в салат, пиріг і пиріжки. Кеш
Що можна зробити з слив на зиму?
Прибрати з сливи кісточку і можна готувати джем, варення, повидло або домашню настоянку. Стиглий урожай, зібраний з гілок, підійде для будь-якої заготовки зі слив на зиму, а також заморожування і сушіння. Недозрілий фрукт можна використовувати для приготування соусів, аджики і додавати в овочі і гриби при маринуванні.
Як зробити Гнічені сливи?
Приготовані таким чином сливки мають смак шампанського – ось спробуйте самі. Рецепт нескладний: твердуваті сливи закладають у глиняний горщик, посипають сіллю, додають меду, кладуть гніт і дають побродити тижнів три. Це гарна закуска до м'яса, риби чи навіть до картоплі. А МОЖНА Й З ШОКОЛАДОМ. Кеш
Що приготувати зі слив: добірка літніх рецептів
Сливи можна використовувати як начинку для пирогів, пиріжків, булочок, тортів, тістечок. Причому в пиріг зі сливами можна покласти як свіжі сливи, так і повидло, варення або джем зі слив.