Як приготувати желе з|із| червоної смородини на зиму без желатину

Як зробити желе в домашніх умовах?

Желатин залийте водою і почекайте, доки він розбухне, після чого додайте желатин до жовтків. Поставте суміш на невеликий вогонь та прогрійте до загустіння. У формочки для желе викладіть шматочки фруктів або ягід, зверху вилийте желе. Поставте желе на кілька годин в холодильник до повного загустіння.

Що можна зробити з смородини на зиму?

Консервація зі смородини на зиму: 5 вітамінних рецептів

  1. Джем-желе зі смородини з желатином
  2. Компот зі смородини
  3. Варення зі смородини
  4. Наливка зі смородини
  5. Смородина перетерта на зиму без варіння

Кеш

Що можна зробити з червоної смородини на зиму?

Варення з червоної смородини (червоних порічок) – це корисні, вітамінні й солодкі ласощі, які можна без особливих зусиль досить швидко заготовити на зиму. Таке варення або джем буде чудовим доповненням до чаювання. Також його часто використовують для прикрашання тортів, тістечок і десертів.

Желе: 15 рецептів як приготувати желе | Покрокові рецепти з …
Як приготувати желе покроково . Цей десерт – настільки проста страва, що зіпсувати її практично неможливо. Тому з нею впорається навіть новачок. Головні етапи такі: