Як зробити желе в домашніх умовах?
Желатин залийте водою і почекайте, доки він розбухне, після чого додайте желатин до жовтків. Поставте суміш на невеликий вогонь та прогрійте до загустіння. У формочки для желе викладіть шматочки фруктів або ягід, зверху вилийте желе. Поставте желе на кілька годин в холодильник до повного загустіння.
Що можна зробити з смородини на зиму?
Консервація зі смородини на зиму: 5 вітамінних рецептів
- Джем-желе зі смородини з желатином
- Компот зі смородини
- Варення зі смородини
- Наливка зі смородини
- Смородина перетерта на зиму без варіння
Кеш
Що можна зробити з червоної смородини на зиму?
Варення з червоної смородини (червоних порічок) – це корисні, вітамінні й солодкі ласощі, які можна без особливих зусиль досить швидко заготовити на зиму. Таке варення або джем буде чудовим доповненням до чаювання. Також його часто використовують для прикрашання тортів, тістечок і десертів.
Желе: 15 рецептів як приготувати желе | Покрокові рецепти з …
Як приготувати желе покроково . Цей десерт – настільки проста страва, що зіпсувати її практично неможливо. Тому з нею впорається навіть новачок. Головні етапи такі: