Як прожарити нову чавунну сковороду

Перед найпершим застосуванням такий посуд потрібно обов'язково прожарити близько 20 хвилин на плиті за температури, яка вища за 100° С з рослинною олією, налитою шаром у 5 мм або з великою кількістю кухонної солі. У результаті чорний колір придбаного виробу повинен змінитися на сірий.6 лют. 2021 р.

Як підготувати нову чавунну сковорідку до використання?

Перед першим застосуванням чавунну сковороду потрібно ретельно вимити теплою водою, витерти м'якою ганчіркою і протягом 5-6 хвилин потримати на плиті, щоб гарненько її розжарити.

Як правильно використовувати нову сковорідку?

Купивши новий посуд з антипригарним покриттям, необхідно відразу ж ретельно вимити виріб гарячою водою з додаванням миючих засобів і гарненько висушити. Сковороду можна спочатку промазати всередині рослинним маслом або будь-яким іншим жиром, щоб закрити мікропори антипригарного покриття, це продовжить йому життя.

Як мити чавунний посуд?

Промийте чавунний посуд теплою водою з невеликою кількістю миючого засобу. За потреби використовуйте щітку або мочалку для миття посуду. Якщо часточки їжі пригоріли та сильно пристали до поверхні налийте воду в посуд та прокип'ятіть протягом 3-5 хв., остудіть та потріть щіткою або шкребком для посуду.

Як прожарити чавунну сковороду: 4 ефективних способу
Опрацювати нову сковорідку можна 4 різними способами. Ви можете вибрати для себе той, що вам більше підходить. Переваги всіх цих способів у тому, що вони доступні, швидкі і не потребують ніяких надприродних витрат. Все, що потрібно для …