Як робити сік з яблук у соковижималці

Спосіб приготування: Яблука потрібно вимити, потім порізати невеликими шматочками. Фрукти можна використовувати разом із серцевиною. Нарізані яблука партіями завантажити в соковижималку, сік, що утворився, процідити через марлю або через сито, потім вилити в миску або каструлю, де він буде варитися.

Як правильно зробити яблучний сік в домашніх умовах?

Спосіб приготування: Яблука вимити, нарізати на дольки і віджати за допомогою соковижималки або м'ясорубки з насадкою. Перелити сік в емальовану каструлю, додати цукор за смаком, поставити на середній вогонь. Довести сік до перших ознак закипання. Пінку знімати шумівкою. Кеш

Як приготувати яблучний сік без соковижималки в домашніх умовах?

Для того, щоб приготувати яблучний сік за допомогою м'ясорубки, вам потрібно:

  1. вимити яблука і розрізати їх на частини;
  2. пропустити фрукти через м'ясорубку;
  3. зцідити сік, що вийшов, в каструлю;
  4. через серветку або марлю туди ж зцідити густу яблучну масу.

Кеш

Скільки має кипіти яблучний сік?

Якщо для приготування соку ви взяли солодкі яблука, то цукор можна не додавати. Помішуйте сік, знімайте піну та доведіть його практично до кипіння. Далі потримайте ще 2-3 хвилини на вогні, але не кип'ятіть. Температура соку має становити 90-95 градусів.

Яблучний сік на зиму в домашніх умовах – рецепт закрутки …
Щоб сік був дійсно смачним, слід не просто розібратися, як зробити його в домашніх умовах, але і грамотно підійти до вибору яблук. Фахівці радять брати зимові сорти, так як вони соковитіші та ароматні. Розглядаючи, чим корисний яблучний сік з соковижималки і як приготувати його …