Що можна приготувати з винограду в домашніх умовах?
Така закуска готується дуже просто і чудово доповнює келих червоного, білого чи ігристого.
- Виноград із сиром на шпажках
- Сирні кульки з виноградної начинкою
- Запечений виноград із сиром
- Свинина з чорним виноградом
- Риба з білим виноградом і печерицями
- Курка з виноградним асорті та вермутом
- Желе з виноградом
Скільки цукру додати до винограду?
Домашнє вино: інгредієнти ягоди винограду – 10 кг; цукор – 50-200 гр на літр соку; вода – до 500 мл на літр соку (в окремих випадках). Кеш
Що робити з вином після бродіння?
Бродіння триває в середньому 3 тижні. Після його завершення (не булькає гідрозатвор, упала рукавичка) вино потрібно акуратно, щоб не потривожити осад, злити в чисті пляшки та щільно закрити їх пробками. Вино у них дозріватиме ще декілька місяців.
Вино з винограду рецепт – як приготувати …