Як робляться мочені яблука

Як на квасити яблука у відрі?

Цукор та сіль розчинити у відрі холодної води. Яблука та листочки смородини ретельно помити. Викласти яблука у ємкість, пересипаючи їх листочками смородини. Залити розсолом та залишити на 3 тижні кваситись.

Як швидко заквасити яблука?

Якщо хочете, щоб вони заквасилися швидше, можна легенько проколоти фрукт по центру. Яблука накидаємо до верху банки, коли залишиться мало місця, можна навіть трохи їх утрамбувати. Додаємо сіль, цукор та заливаємо все холодною водою. Зверху накриваємо капроновою кришкою. Кеш

Який сорт яблук можна квасити?

Для квашення найкраще підходять зимові й деякі сорти осінніх яблук зі щільним м'якушем.

Мочені яблука на зиму простий рецепт 8 кращих, Ягідний сад, …
Мочіння – процес ферментації в результаті молочнокислого, спиртового бродіння. Матеріал для бродіння – цукру плодів і цукор, який додається до розсіл. Сахара перетворюються в спирти, молочну кислоту, углекісіслий газ, при цьому набувають особливого освіжаючий винний смак і …