Як смачно приготувати горошок

Як готувати молодий горошок?

Жовті і зморщені боби викинути. Наповнити каструлю на 2/3 об'єму холодною водою і довести до кипіння. Додати сіль і соду з розрахунку 1 чайна ложка солі і 1/2 чайної ложки соди на 3 склянки води. Засипати зелений горошок в окріп, накрити каструлю кришкою і варити на сильному вогні до готовності, від 5 до 10 хвилин.

Що можна зробити з замороженого гороху?

Із замороженого зеленого гороху можна приготувати суп, соус, пюре, додати до салату або гарячого гарніру. Зелений горошок смакує з кинзою, часником, сиром, мʼятою, цибулею, картоплею та іншими овочами, рисом, лапшою, мʼясом, креветками, морськими гребінцями, цитрусовими, соєвим соусом, кунжутом, олією, тофу.

Що можна приготувати зі свіжого гороху?

Зелений горошок має свіжий, солодкий смак, тому стане доречним компонентом для м'ясних та рибних страв, салатів, начинок для випічки та намазок на багет. Його можна додавати як у свіжому вигляді, так і термічно обробленим. Кеш

Зелений горошок на зиму – простий і смачний рецепт — УНІАН
УНІАН розповість, як смачно і просто закрити на зиму зелений горошок. Зелений горошок на зиму без стерилізації. Зелений горошок – 300 г. Столовий оцет (9%) – 50 мл.