Як приготувати хрустку картоплю?
Картопля виходить хрумкою, якщо попередньо відварити її з невеликою кількістю соди. Харчова сода розщеплює пектин і витягує крохмаль на поверхню. Завдяки цьому картопля запікається набагато швидше та вкривається хрусткою рум'яною скоринкою.
Як смажити картоплю щоб вона була хрустка?
Наріжте картоплю тонкими кільцями. У великій сковороді на середньому сильному вогні розігрійте олію. Додайте картоплю і приправте розмарином, сіллю і перцем. Смажте, не помішуючи, доки картопля не стане золотавою і хрусткою знизу, 4 – 5 хвилин.
Як смачно приготувати картопляне пюре?
Як приготувати класичне картопляне пюре — покроковий рецепт Коли вода закипить, посоліть та варіть картоплю 15–20 хвилин. Коли картопля буде готова, злийте воду, додайте в каструлю молоко та вершкове масло. Ретельно розімніть картоплю картоплем'ялкою — щоб не було грудочок. Картопляне пюре готове!
Як можна смачно приготувати картоплю: 15 рецептів
Якщо ви задумалися, яке смачне блюдо можна приготувати з картоплі до свята — ось кілька рецептів “економного столу”, буде смачно і екзотично.