Як смачно та просто засолити сало

Сало натерти сумішшю солі та свіжомеленого чорного перцю, обкласти часником і кропом, покласти у місткість з сіллю. Солі повинно бути стільки, щоб сало занурилося в неї на пів сантиметра. Місткість помістити в холодильник на 10 днів за температури 5-7 ° C.

Як правильно солити сало?

Сало натерти сумішшю солі і свіжомеленого чорного перцю, обкласти часником і кропом, покласти в контейнер з сіллю. Солі на дні має бути багато, щоб сало занурилося в неї на 0,5 см. Контейнер помістити в холодильник на 10 днів при температурі 5-7 ° C. По завершенню очистити сало від солі і спецій. Кеш

Як солити сало в розсолі?

Як засолити сало гарячим способом ложки солі, кілька дрібно порізаних зубчиків часнику, чорний перець у вигляді горошку (приблизно чайну ложку) і кілька лаврових листочків. Заливаємо це все окропом так, щоб вода повністю покривала сало, накриваємо кришкою і чекаємо, поки продукт охолоне. Кеш

Як зробити смачне сало?

Швидкісне сало Сало порізати на шматки, натерти кожен сіллю з часником і обсмажити з усіх боків на пательні. Викласти шматки сала в каструлю, залити окропом, щільно закрити кришкою і поставити в холод на 3-4 години. Остигле сало дістати з води, нарізати тоненько. Зберігати в морозилці.

Як засолити сало дуже просто
Сало додають у фарш, омлети, яєчню, смажать, але щоб страва була дійсно …