Як смачно заправити квашену капусту

Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?

Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі.

Як правильно приготувати квашену капусту для вареників?

В баняк набираємо літру квашеної капусти та заливаємо водою. Варимо на невеличкому вогні приблизно годину. Поки вариться капуста, чистимо цибулю, нарізаємо на невеликі шматочки та обсмажуємо на пательні. Коли цибуля посмажилася до золотистого кольору розділяємо її, забравши одну третю олії та цибулі.

Скільки солі на 3 х літрову банку капусти?

Скільки солі потрібно на 3-літрову банку Тому для заготівлі 1 банки знадобиться всипати близько 50-70 г солі, а це близько 2-3 столових ложок.

Як смачно заквасити капусту, щоб була хрусткою — рецепти …
Хрустка квашена капуста — смачний рецепт в банку: Вже зараз я уявляю, як взимку дістану баночку з льоху і покладу в тарілку капусту. Приправлю її цибулею і маслом рослинним.