Як солити кабачки швидкого

Як краще смажити кабачки?

Пательню розігрійте, налийте на неї оливкову олію та теж трохи прогрійте. Прикрутіть вогонь до мінімуму. Тепер час смажити кабачки: для цього кожну скибочку кабачка обваляйте у борошні зі спеціями та обсмажте на пательні до золотистого стану.

Як смажити кабачки в клярі?

У миску розбийте яйця, додайте сметану, часник, куркуму, сіль, дві столові ложки борошна. Перемішайте добре і додайте ще одну столову ложку борошна. Перемішайте. Кружечок кабачка занурюйте в кляр і обсмажуйте на розпеченій сковороді з олією з двох боків, до золотистого кольору.

Що можна приготувати з кабачків на вечерю?

Розповідаємо, що приготувати з кабачків на вечерю швидко і з доступних продуктів.

  • Фріттата з кабачками
  • Піца з кабачків
  • Суп-пюре з кабачків
  • Мариновані кабачки
  • Котлети з кабачків і курки без борошна
  • Закусочний торт з кабачків
  • Мафіни з кабачків

Як просто і швидко приготувати кабачки без смаження в олії
Кабачки ріжуть кружальцями, додають олію, солять, засипають спеції, перемішують, викладають на лист і відправляють у духовку приблизно на 20 хвилин.