Як квасити капусту без оцту?
Спосіб приготування:
- У воду додати сіль, цукор, довести до кипіння.
- Прибрати з вогню, дати час охолонути.
- Капусту нашаткувати.
- Моркву натерти, добре перемішати.
- Капусту покласти в трилітрову банку, постійно утрамбовуючи.
- Додати лавровий листок і гілочку петрушки.
- Залити капусту остиглим розсолом.
Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?
Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі.
Скільки днів має киснути капуста?
Тривалість бродіння капусти залежить від температури приміщення, в якій вона знаходиться. Найоптимальніша температура 15-22*С. При цій температурі заквашування триває 7-15 днів, при більш низькій температурі час бродіння збільшується.
Коли солити капусту в домашніх умовах — 8 смачних рецептів
Як правильно солити класичну капусту на зиму? Хороша закуска виходить ніжно-кислою, приємно хрумтить. Зрізати качани для засолювання краще після перших заморозків.