Як солити капусту без оцту

Як квасити капусту без оцту?

Спосіб приготування:

  1. У воду додати сіль, цукор, довести до кипіння.
  2. Прибрати з вогню, дати час охолонути.
  3. Капусту нашаткувати.
  4. Моркву натерти, добре перемішати.
  5. Капусту покласти в трилітрову банку, постійно утрамбовуючи.
  6. Додати лавровий листок і гілочку петрушки.
  7. Залити капусту остиглим розсолом.

Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?

Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі.

Скільки днів має киснути капуста?

Тривалість бродіння капусти залежить від температури приміщення, в якій вона знаходиться. Найоптимальніша температура 15-22*С. При цій температурі заквашування триває 7-15 днів, при більш низькій температурі час бродіння збільшується.

Коли солити капусту в домашніх умовах — 8 смачних рецептів
Як правильно солити класичну капусту на зиму? Хороша закуска виходить ніжно-кислою, приємно хрумтить. Зрізати качани для засолювання краще після перших заморозків.