Як солити рибу без цукру

Яку рибу можна засолити в домашніх умовах?

Як вибрати рибу для засолки Засолити можна будь-яку рибу – сьомгу, форель, горбушу, кету – це залежить від ваших уподобань. Якщо любите рибу жирнішу, з маслянистим м'ясом – беріть сьомгу і форель, у горбуші і кети – м'ясо нежирне, навіть сухувате. Солити можна як цілу рибу, так і філе. Кеш

Як засолити червону рибу в домашніх умовах?

Філе риби необхідно помити, обсушити паперовим рушником, а потім посипати з обох сторін сумішшю солі, цукру й перцю. Візьміть гілочки кропу, помийте під проточною водою, висушіть паперовим рушником, і поріжте дрібно. Посипте зверху рибу. Все, у вас вийшло засолити червону рибу, а витратили ви на це до 5 хвилин. Кеш

Як засолити Семгу в домашніх умовах?

Покроковий рецепт:

  1. Рибу помити й очистити від луски. Відокремити філе від кісток.
  2. Змішати сіль з цукром. Можна солити й без цукру, але з цукром більш збалансований смак.
  3. Натерти рибу сумішшю солі та цукру.
  4. Залежно від розміру і ваги червону рибу можна засолювати від 12 годин до 36 годин.

Кеш

Як засолити червону рибу – простий рецепт без цукру — Шуба
Перевірте рибу: вона повинна дати сік-розсіл. Якщо соку немає, додайте ще солі. Якщо сік є, спробуйте, чи достатньо солі. Залиште у холодильнику ще на 24 години.