Як суницю на зиму

Щоб взимку варити компот і кисіль, заготовляють суницю натуральну. Приготовлені ягоди укласти в банки, залити киплячою водою, а потім стерилізувати протягом 12 хвилин. Для зручності дрібні ягоди і великі не змішують, а розкладають у різні банки. Суниця у власному соку незамінна взимку та смачна до чаю.

Як приготувати суницю на зиму?

Можна спочатку ягоди перетерти через сито, і тільки після цього засипати цукор і перемішати. Підготовлену масу розкласти по стерильним гарячим банкам, закрити кришками і зберігати в холодильнику, або викласти в контейнери і заморозити в морозильній камері.

Як засушити суницю в домашніх умовах?

Суниці чи полуницю акуратно перегортайте, щоб вони не прилипали одне до одної. Сушіть суницю в електросушарці 5 годин при температурі +30 градусів, потім збільшуйте до +65 градусів. Також помішуйте ягоди й так сушіть до однорідної сухості. Кеш

Як зберігати суницю на зиму?

Ягоди необхідно перебрати, насипати на піддон, заморозити, потім пересипати в пластикову ємність або поліетиленовий пакет і зберігати в морозильній камері. При такому способі зберігання можна навіть не відривати чашолистки, а збереження вітамінів всю зиму гарантується. Мити суницю після збору можна за своїм розсудом.

Суниця з цукром на зиму без варіння: 7 кращих …
Суниця з цукром на зиму без варіння: 7 кращих рецептів приготування. Заготівля з з цукром суниці на зиму без варіння володіє приємним ароматом і корисними властивостями. Ласощі роблять за …