Як сушити горіхи фундук у шкаралупі в духовці

Сушити фундук можна як в шкарлупі, так і без. Якщо сушите в шкірці – сушіть на сонці або в духовці при температурі 120 градусів за Цельсієм і з причиненими дверцятами. Так горішки викладені одним шаром на деко, висушаться за 5-6 годин.

Як сушити горіхи в шкарлупі в духовці?

Волоські горіхи в шкаралупі вимити і протерти рушником. Викласти їх на деко впритул один до одного. Нагріти духовку до 45° і поставити в неї горіхи на 3 години.

Скільки пекти горіхи в духовці?

розігріти духовку до 50°С; розкласти очищені горіхи на деко; поставити його в духовку, не закриваючи дверцята; сушити горіхи 20-40 хвилин, періодично їх помішуючи.

Як правильно сушити горіхи?

Поставте деко з горіхами у духовку на 3 години, залишивши дверцята трохи прочиненими, щоб виходила волога та до духовки потрапляло повітря. Потім збільште температуру до 70 градусів та потримайте горіхи ще приблизно 30 хвилин. Якщо побачите, що шкарлупа темнішає, діставайте раніше, аби ядра не пригоріли.

Як висушити фундук в шкаралупі
У шкірці фундук можна сушити на сонці, або в духовці. Духовку слід прогріти до 120 градусів, розсипати на деко горішки, і з відкритими дверцятами прогріти їх …