Як правильно сушити рибу в домашніх умовах?
Вішати рибупотрібно за хвіст або за голову. Якщо вішати рибу за хвіст, то вся волога піде через рот і риба рівномірніше просохне. А якщо сушити рибу, підвішуючи за очі, м'ясо вбере весь жир і отримає своєрідний аромат.
Скільки днів сушиться риба?
В середньому на відкритому повітрі риба сушиться близько тижня, якщо потрібно прискорити цей процес, то можна підвісити рибу над газовою плитою (зрозуміло, не дуже низько). Вона буде готова через три дні. У добре просушеної риби на поверхні не буде виступати сіль.
Як сушити морожену рибу?
навесні і влітку можна сушити в тіні або під навісом, а взимку – на заскленому балконі, кухні, горищі оптимальною для сушіння риби вважається температура від 18 до 20 градусів врахуйте, що риба повинна висіти, не торкаючись один одного Кеш
Як сушити рибу восени і взимку – поради та рекомендації — …
В якості альтернативи балкону, взимку можна сушити рибу в електросушарці або в духовці. Звичайно, є нюанс – специфічний аромат буде поширюватися по всій кухні, зате цей метод швидше, ніж всі інші. Відповідаючи на питання про те, чи можна сушити рибу в духовці, розповідаємо, як це робити: …