Як сушити сливу

Як сушити сливу в домашніх умовах?

Як сушити сливи у електросушарці Для того щоб приготувати чорнослив у електросушарці, сливи викладають на спеціальні піддони в один шар. Якщо ви сушите половинки плодів, то їх необхідно розташувати зрізом вгору. Температурний режим за весь час сушіння буде змінюватись: 1 етап: сушимо 4 години при температурі +50… Кеш

Як сушити великі сливи?

Сливу вимити, видалити плодоніжку і м'яті плоди Можете використовувати плоди з кісточкою, в аерогрилі навіть великі плоди добре высушатся, але якщо бажаєте отримати продукт без кісточки, видаліть її Встановіть в аерогрилі температуру 65 °C і сушіть сливи протягом 40 хвилин, залиште остигати на годину Кеш

Як правильно зробити чорнослив?

Сливи можна сушити на сонці: процес триває 4-5 днів, потім сухофрукти досушують у тіні. Інший варіант сушки у сушарці: плоди витримують від 3 до 5 годин за температури 40-50°С. Коли сливи стануть в'яленими, підвищують температуру до 60°С. Через 4 години їх повністю охолоджують та ще сушать 8-10 годин при 75°С.

Як сушити сливу в домашніх умовах? 5 способів
Самий невибагливий і простий у виконанні спосіб — це сушіння плодів під прямими сонячними променями. Метод є мало витратним не тільки фінансових ресурсів, але і за часом. Послідовність приготування: 1. Відібрати сливу, викинути гнилу або з ознаками гнилі. 2. Ретельно помити, …