Як варити айвове варення часточками

Скільки часу варити варення з айви?

Шкірку айви залити 300 мл води, довести до кипіння і варити 5 хвилин. Процідити воду і залити нею айву з горіхами. Додати сік з половини лимона. Варити варення 60-80 хвилин. Кеш

Як правильно варити варення з айви?

Помити лимон, натерти шкірку на крупній тертці, а м'якоть нарізати на тонкі скибочки, вибравши зерна. Горіхи підсмажити на сухій сковороді і очистити від шкірки, подрібнити. Втретє довести варення до кипіння, покласти ванілін, подрібнені горіхи і лимон і цедру. Варити варення з айви до готовності близько 15 хвилин. Кеш

Як зварити густе варення з айви?

Як приготувати терте варення з айви. Натерту айву зважуємо. Розміщуємо 1 кг цієї маси в каструлю і заливаємо 4 склянками води. Проварюємо айву в воді близько півгодини, потім поступово додаємо 2 кг цукру і варимо вариво на повільному вогні до готовності.

Айвове варення, рецепт варення з айви — УНІАН
Варення з айви часточками. Айва – 800 р. Цукор – 600 г. Лимон – половинка. Айву нарізати великими часточками і видалити насіння. Шкірку не чистити. Покласти в каструлю і залити шматочки айви водою.