Через кожні 5 см кишку проколюємо голкою по всій довжині, особливо там, де є порожні ділянки з повітрям. Другий кінчик зав'язуємо ниткою. Начинену ковбасу опускаємо в киплячу підсолену воду і проварюємо протягом 15 хвилин. Після цього дістаємо ковбасу і кладемо її на змащене смальцем деко.22 квіт. 2022 р.
Як правильно відварити домашню ковбасу?
Покласти в каструлю колечко ковбаси, щоб воно занурилося у воду, і довести воду до кипіння. Варити домашню ковбасу від початку кипіння води — 4-5 хв. Якщо все зроблено правильно — ковбаса не лопне. По черзі зварити всі ковбаси, які підготовлені напередодні.
Як підготувати кишки для ковбаси?
Кишки замочіть в солоно-содовому розчині (на 1 л води 2 ст. л. соди і солі) на 3-5 годин. Під його впливом вмирають шкідливі мікроорганізми, а жир стає м'якше, завдяки чому зішкрябується без особливих зусиль.
Скільки готувати домашню ковбасу?
Домашня ковбаса з свинини в середньому вариться 40-45 хвилин після закипання води в каструлі. Домашня ковбаса з яловичини вариться 55-60 хвилин до готовності після закипання води. Домашня ковбаса з курки в середньому вариться 30-35 хвилин після закипання води в каструлі. Кеш
Домашня ковбаса в кишках – 7 рецептів приготування в …
Найкращий рецепт домашньої кров’янки з гречкою! За цим рецептом ваша ковбаска буде соковита, ніжна і дуже смачна! І ще важливо утримання молока та сала, …