Як приготувати яблучний сік без соковижималки в домашніх умовах?
Для того, щоб приготувати яблучний сік за допомогою м'ясорубки, вам потрібно:
- вимити яблука і розрізати їх на частини;
- пропустити фрукти через м'ясорубку;
- зцідити сік, що вийшов, в каструлю;
- через серветку або марлю туди ж зцідити густу яблучну масу.
Як розбавляти апельсиновий сік?
Щоб свіжий апельсиновий фреш не подразнював слизову оболонку шлунка та кишечнику, його можна розбавити на третину звичайною водою. Розбавляти фреші можна, а ось фільтрувати — ні. Тому що саме в їхній м'якоті міститься найбільша кількість корисних речовин.
Як вичавити сік з винограду?
Вимиті грона винограду покласти в каструлю, залити трішки води /10-15 см від дна/, накрити кришкою і увімкнути повільний вогонь. Дерев'яною ложкою перевертати час від часу. Після того як основна маса ягід віддасть сік, процідити сік через друшлаг чи марлю. Добре віджати жмих.
Як вичавити сік з апельсина без соковижималки — 5 способів
Як вичавити апельсиновий сік без сокодавилки: Підготувати цитруси: обдати теплою водою, покатати по столу. Проколоти шкірку чайною ложкою, ножем або коктейльною трубочкою, краще з металу …