Як вимочити м’ясо від солі?
Скільки вимочувати м'ясо від солі Перед вживанням солонину слід добу вимочувати від солі у воді, і лише після цього можна готувати різні страви. Для цього слід використовувати холодну воду з розрахунку 2 літри на 1 кг м'яса. Воду слід міняти кілька разів: через 1, 2, 3, 6 і 12 годин.
Що робити якщо Пересолила кашу?
Як врятувати пересолену кашу? Якщо ви пересолили гречку, рис, булгур або іншу кашу, то в іншій каструлі потрібно приготувати другу порцію крупи і не солити її. Потім змішуємо пересолену кашу та не солону. Другий спосіб – урізноманітнити солону кашу несоленими обсмаженими овочами, м'ясом чи грибами.
Що робити з Пересоленим рисом?
Найлегше виправити пересолений рис. Якщо пересолили рис, слід промити його в холодній воді або прокип'ятити його пару хвилин. За таким же принципом можна реанімувати гречку, макарони та інші крупи. Але тільки необхідно все робити акуратно, щоб не перестаратися і не отримати безформну масу на тарілці.
Як врятувати пересолену справу: понад 15 способів, які точно …
Як врятувати пересолену страву? Розбавте її невеликою кількістю холодної води. Це простий та ефективний спосіб. Спробуйте страву і, якщо потрібно, …