Як висушити чорнослив у духовці

Як розм якшити чорнослив?

Замочіть чорнослив в теплій воді на кілька годин. Він повинен розм'якшити. Смачну водичку, в якій були замочені плоди, пити я не раджу, тому що в ній розчиняються всі шкідливі хімікати, якими обробляють сухофрукти. Зате самі плоди стали набагато чистіше.

Як правильно зробити чорнослив?

Сливи можна сушити на сонці: процес триває 4-5 днів, потім сухофрукти досушують у тіні. Інший варіант сушки у сушарці: плоди витримують від 3 до 5 годин за температури 40-50°С. Коли сливи стануть в'яленими, підвищують температуру до 60°С. Через 4 години їх повністю охолоджують та ще сушать 8-10 годин при 75°С.

Як сушити сливи на сонці?

Як сушити сливи на сонці Підготовлену сливу викладають на решітки або в добре провітрювані ящики та виносять на сонце. Кожен вечір ємності з фруктами заносять у приміщення та виставляють назад лише на наступний день, не раніше того моменту, як зійде роса. Загальний час сушіння на сонці – від 4 до 6 днів. Кеш

Як зробити чорнослив у домашніх умовах в духовці, сушарці …
Як зробити чорнослив у домашніх умовах в духовці, сушарці та на сонці Як сушити сливи на зиму: 3 способи приготування чорносливу Прості методи, …