Як заготовити обліпиху з цукром

Як правильно перетерти обліпиху з цукром?

Невеликими частинами в мисці пюруйте обліпиху з цукром занурювальним блендером. Можна використовувати м'ясорубку. Залиште отримане пюре за кімнатної температури на 2-3 години, періодично перемішуючи, а потім приберіть на 8 годин у холодильник. Простерилізуйте банки, а кришечки обдайте окром чи прокип'ятіть.

Як правильно заготовити обліпиху на зиму?

Якщо вам цікаво, як зберегти ягоди обліпихи на зиму в свіжому вигляді, то радимо простий варіант – ретельно вимити ягоди, обсушити, потім розкласти по пакетах або пластикових контейнерах. Щільно закрити і відправити в морозилку, залишивши там на зберігання не більше, ніж на рік. Кеш

Як заготовити обліпиху на чай?

Обліпиха, перетерта з цукром Пюре перемішати з цукром 1:1 (1,3). Залишити на столі до повного розчинення цукру, час від часу помішувати. Покласти у стерильні банки, зберігати в холодильнику. Або заморозити у формочках (а ще краще – в пакетах) для льоду – так дуже зручно використовувати для приготування чаю. Кеш

Протерта обліпиха з цукром на зиму: 10 простих …
Зберегти вітамінний склад дозволяє варіння при температурі до 85 градусів. Якщо кип’ятити ягоду, всі вітаміни зникнуть. Додати десерту яскравий і насичений колір, виражений смак і аромат допомагає …