Як квасити капусту щоб була біла?
Як варіант: морквину викласти в банки у верхівці поверх капусти, змішавши її з капустяною нарізкою. Морквина начебто і на місці, з капустою, і кваситься – але колір не віддає. А потім можна і перемішати – капуста вже не “візьме” на себе настільки морквяний сік, не забарвиться – і залишиться білою.
Що робити якщо квашена капуста стає м’якою?
Що робити, якщо квашена капуста стала м'якою Що приготувати з м'якої квашеної капусти? Пиріжки і пироги з капустою, вареники, борщ або капусняк – будь-яку страву, під час готування якої така капуста пройде термічну обробку, причому чим довше, тим краще.
Як квасити фіолетову капусту?
Спосіб приготування
- Подрібніть листя капусти або натріть, щоб воно було дрібніше.
- Покладіть його в скляну банку та додайте 3 столові ложки морської солі.
- Налийте трохи води на листя. …
- Під час процесу ферментації капуста почне виділяти натуральний сік, її текстура та запах зміняться.
Як квасити капусту, щоб вона вийшла соковитою і …
"Телеграф" пропонує Вам ознайомитись з простим і швидким рецептом, як заквасити капусту. Кваситься капуста досить швидко, на третій день вона …