Як заквасити червону капусту

Як квасити капусту щоб була біла?

Як варіант: морквину викласти в банки у верхівці поверх капусти, змішавши її з капустяною нарізкою. Морквина начебто і на місці, з капустою, і кваситься – але колір не віддає. А потім можна і перемішати – капуста вже не “візьме” на себе настільки морквяний сік, не забарвиться – і залишиться білою.

Що робити якщо квашена капуста стає м’якою?

Що робити, якщо квашена капуста стала м'якою Що приготувати з м'якої квашеної капусти? Пиріжки і пироги з капустою, вареники, борщ або капусняк – будь-яку страву, під час готування якої така капуста пройде термічну обробку, причому чим довше, тим краще.

Як квасити фіолетову капусту?

Спосіб приготування

  1. Подрібніть листя капусти або натріть, щоб воно було дрібніше.
  2. Покладіть його в скляну банку та додайте 3 столові ложки морської солі.
  3. Налийте трохи води на листя. …
  4. Під час процесу ферментації капуста почне виділяти натуральний сік, її текстура та запах зміняться.

Як квасити капусту, щоб вона вийшла соковитою і …
"Телеграф" пропонує Вам ознайомитись з простим і швидким рецептом, як заквасити капусту. Кваситься капуста досить швидко, на третій день вона …