Як замаринувати білі та підберезники

Як приготувати маринад для грибів?

У каструлю налити літр води, додати кілька горошин запашного перцю і листочків лаврового листа, сіль, цукор. Поставити маринад на вогонь і довести до кипіння. Коли маринад закипів, додати в нього гриби і варити 15 хвилин. Додати оцет, варити ще 5 хвилин.

Що робити щоб не чорніли підберезники?

Щоб нарізані гриби не дуже сильно чорніли, одразу ж їх кладіть у миску чи каструлю з підкисленою лимонною кислотою чи підсоленою водою.

Як правильно маринувати підосичники?

Аби повітря не потрапило до грибів, зверху треба налити трохи олії. Такі гриби не можна закатувати, тому їх треба просто закрити поліетиленовими чи пластмасовими кришками. Всю зиму мариновані підосичники чудово зберігаються в холодильнику.

Як маринувати підберезники на зиму? 4 простих …
Розповім, як маринувати підберезники і як правильно готувати на зиму гриби. Тато, затятий грибник, постійно брав мене з собою. Як починається сезон, відразу бере кошики, в машину і в ліс …