Як замаринувати часник вдома

Як маринувати часник головками?

  1. Очистіть верхній шар шкірки часнику, зріжте корінець внизу і при необхідності вкоротіть стебло зверху. …
  2. Розкладіть часник по банкам, додайте в кожну по 1 лавровому листу, 2 бутони гвоздики і 2 горошини запашного перцю.
  3. У кожну банку всипте по 25 г солі і цукру. …
  4. Накрийте банки кришками і залиште на добу.

Коли маринувати часник?

Найкращий час для маринування часнику – серпень, але це можна робити протягом осені. Цієї кількості продуктів вистачає на дві банки об'ємом 300 мл. Більше на зиму не потрібно.

Як правильно вживати часник?

Таким чином, найкращий спосіб споживання часнику – це вживання сирого часнику на голодний шлунок, оскільки свіжий часник містить аліцин, який руйнується при термічній обробці. Щоб отримати максимум поживних речовин, потрібно з'їдати 1-2 зубчики сирого часнику, запиваючи їх склянкою води, до сніданку.

Як маринувати часник – 10 рецептів приготування в домашніх …
Проварюємо маринад кілька хвилин і охолодити до 40 ºС. Очищаємо від шкірки часник, розподіляємо його по ємностях, заливаємо розсолом і закатуємо. В процесі …