Як замаринувати капусту

Як замаринувати червону капусту?

Капусту тонко нашинкувати. Добре пом'яти із сіллю та викласти в півлітрову банку. Окремо воду з усіма спеціями, цукром і оцтом довести до кипіння й залити капусту гарячим маринадом. Ще гарячу банку із капустою можна поставити в гарячу воду на 10-15 хвилин, щоб вона добре промаринувалася.

Скільки часу варити капусту на пелюстку?

Варимо капусту Воду підсолюємо, але не сильно. Щоб капуста не була прісною. На таку кількість капусти ми кинули півтори чайної ложки солі. Варити потрібно десь приблизно 10-20 хвилин.

Що таке Крижавки?

Крижавки – це маринована білокачанна капуста в розсолі від квашених огірків чи маринаді.

Маринована капуста – швидкий та простий рецепт
Маринуватися вона має в холодильнику. Маринована капуста. Отже, капусту можна не лише квасити, а й дуже швидко замаринувати. За наявності буряків і за бажання зробити корисний гарнір до м …