Як замаринувати печериці швидко і смачно.

Скільки можна тримати у маринаді гриби печериці?

Мариновані печериці пролежать близько 4 місяців у льоху, приблизно рік – у холодильнику. Термін придатності свіжих заморожених печериць варіюється в залежності від температурного режиму: -18 градусів – 1 рік; температура від -20 до -25 градусів – 1,5 роки.

Як замаринувати печериці для смаження?

Майонез + чорний мелений перець + сіль. Для просочення використовуйте домашній майонез без яєць це ідеальний варіант. Насипте печериці в миску, додайте|добавляйте| 4 ст. л. без гірки майонезу, 1 ч. л. меленого перцю та трохи солі. Потримайте 20-30 хв. і можна готувати грибний шашлик або закуску на грилі.