Як заморозити яблука в домашніх умовах

Як правильно заморозити яблука на зиму?

Замороження яблук тонкими пластинами Яблука викладають на деко так, щоб кожна частинка була окремо від іншої, ставлять в морозильну камеру, заморожують, а потім викладають в пакет і лишають в морозилці на зберігання. Цей варіант нарізки ідеальний для випічки.

Як швидко зробити сушку з яблук?

Один із способів висушити яблука – помістити в духовку, бажано з гарячим повітрям. Підсушіть яблука в духовці не менше 3 годин при температурі від 50 до 70 градусів. Якщо ви хочете отримати більш хрусткі шматочки фруктів, подовжте час сушіння. Тоді вийдуть яблучні чипси, які є чудовою хрусткою закускою.

Скільки часу потрібно сушити яблука в сушарці?

Сушіння яблук в електросушарці Яблука промийте, просушіть та розріжте на часточки. Поступово розкладіть шматочки на піддони, але не дуже щільно, щоб гаряче повітря могло вільно циркулювати між яблуками. Встановіть температуру 60 градусів (або рекомендовану в інструкції) і тримайте до готовності.

5 способів заморозки яблук в домашніх умовах
Sep 4, 2019 · Перед заморожуванням в домашніх умовах яблука обов`язково потрібно промити, видалити плодоніжки і серцевину, очистити (це не обов`язково, почистити пізніше можна буде і заморожені часточки) і нарізати шматочками. Форму і розмір …