Як засолити зелені помідори холодним способом

На дно каструлі укладаємо очищені і розрізані часникові часточки, зверху — підготовлені помідори. Накриваємо зеленню і розкладаємо шматочки пекучого перцю. У холодній кип'яченій воді розчиняємо сіль і цукор, потім заливаємо помідори. Помідори, приготовані холодним послом, можна пробувати через 3-4 тижні.

Як зберегти зелені помідори на зиму?

Нестиглі плоди укладають в будь-яку ємність в 2-3 шари (при цьому кожен шар перекладають папером або сухою тирсою) і нещільно прикривають кришкою, щоб до плодів надходило повітря (натомість можна притінити плоди тканиною). Зібрані помідори зберігають при температурі 12-15°С і вологості 80-85%.

Як зробити щоб дозріли зелені помідори?

Якщо плоди досить великі, їх можна зривати в зеленому стані. Щоб прискорити дозрівання зелених томатів, до них потрібно додати 2-3 червоних. Зрілі томати виділяють газ етилен і прискорюють цей процес. Зберігати недозрілі помідори варто при температурі приблизно +25°C.

Що зробити щоб помідори почервоніли?

✔ Розпушити ґрунт мотикою, трохи пошкоджуючи коріння. ✔ Саме для того, щоб помідори почервоніли, необхідно припинити їх полив після появи зелених плодів. Виявляється, під час росту та зав'язування зелених помідорів потрібно поливати томати 1 раз на тиждень.

Як засолити зелені помідори в каструлі: рецепт засолювання …
Як засолити зелені помідори в каструлі: рецепт засолювання холодним способом В одному з попередніх випусків ми з вами розібрали багато різних способів, як приготувати малосольні хрусткі …