Як засолити червону рибу в домашніх умовах?
Філе риби необхідно помити, обсушити паперовим рушником, а потім посипати з обох сторін сумішшю солі, цукру й перцю. Візьміть гілочки кропу, помийте під проточною водою, висушіть паперовим рушником, і поріжте дрібно. Посипте зверху рибу. Все, у вас вийшло засолити червону рибу, а витратили ви на це до 5 хвилин. Кеш
Скільки днів треба солити рибу?
Тривалість посолу в охолодженому приміщенні (наприклад, у погребі з льодом) ляща, білизни, щуки — до 12, коропа і судака — до 15. діб. У звичайних умовах досить 5—7 діб. Засолена в такий спосіб риба зберігається довго.
Як засолити червону рибу з хребта?
На 0,5 л перекип'яченої холодної води 100 г солі, 80 г цукру, 80 г оцту, лавровий лист, перець горошком. Залити хребти на добу. Після доби в маринаді відкинути рибу друшляк, щоб стік маринад, змастити соняшниковою олією. Дуже смачно!
Як правильно обробити і засолити рибу. Саме правильно!
По-перше, треба купувати хорошу заморожену рибу. Це потрібно робити, я … Вчить; Надихає; Як правильно обробити і засолити рибу. Саме правильно!