Як сушити чорнослив в домашніх умовах?
More videos on YouTube
- 1 етап: потрібно сушити 4 години при 50-55 ºС, після цього, варто поміняти лотки місцями та перевернути шматки.
- 2 етап: слід сушити 4-6 годин при 60 ºС, потім, знову поміняти лотки та перевернути плоди.
- 3 етап: необхідно сушити до готовності, десь, 4-6 годин при 75-80 ºС.
Кеш
Як розм якшити чорнослив?
Замочіть чорнослив в теплій воді на кілька годин. Він повинен розм'якшити. Смачну водичку, в якій були замочені плоди, пити я не раджу, тому що в ній розчиняються всі шкідливі хімікати, якими обробляють сухофрукти. Зате самі плоди стали набагато чистіше.
Як зробити чорнослив в сушарці?
Сливи можна сушити на сонці: процес триває 4-5 днів, потім сухофрукти досушують у тіні. Інший варіант сушки у сушарці: плоди витримують від 3 до 5 годин за температури 40-50°С. Коли сливи стануть в'яленими, підвищують температуру до 60°С. Через 4 години їх повністю охолоджують та ще сушать 8-10 годин при 75°С.
Як сушити сливи на зиму: способи приготування чорносливу в …
Сушити можна будь-які сорти слив, але краще всього тримати форму будуть плоди тверді та щільні на дотик. При цьому сливи …