Що можна приготувати з пореєм?
Цибуля-порей і як її готувати
- Готуємо страви з цибулею-порей
- Яєчний салат з пореєм
- Запечена цибуля-порей з чебрецем
- Англійський цибулевий суп
- Крем-суп з картоплі та порею
- Вішисуаз
Як правильно їсти лук порей?
Найсмачніша та найніжніша частина цибулі порею – біла стеблина, яка росте під землею. Для приготування страв використовують саме білу та ще світло-зелену частину стебла. А темно-зелене листя, зазвичай, зрізають і викидають. Якщо зверху є прив'ялі чи пошкоджені листочки, то їх треба попередньо зняти.
Як правильно готувати лук порей?
Цибулю-порей добре промийте та наріжте невеликими кружечками. Складіть цибулю-порей в каструлю, залийте гарячою водою, доведіть до кипіння та варіть 10 хвилин, після чого воду злийте. Додайте в каструлю молоко, поставте на вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте на невеликому вогні 5 хвилин.
266.КАК СОХРАНИТЬ ПОРЕЙ, ТРИ СПОСОБА ХРАНЕНИЯ
СОХРАНИТЬ ПОРЕЙ В СВЕЖЕМ ВИДЕ , КАК МОЖНО ДОЛЬШЕ – РАССКАЗЫВАЮ Я В СВОЕМ ВИДЕО. ХРАНЮ ПОРЕЙ ТРЕМЯ СПОСОБАМИ