Як зберігати порей у домашніх умовах

Зберігання цибулі-порей за домашніх умов У звичайному холодильнику цибуля-порей чудово збережеться вже не менше двох-трьох місяців, якщо покласти її загорнутою у пергамент або харчову плівку у відсік для овочів, перед цим вимивши, ретельно обсушити і обрізавши усі підв'ялі та пожовклі ділянки листя.15 жовт. 2020 р.

Що можна приготувати з пореєм?

Цибуля-порей і як її готувати

  • Готуємо страви з цибулею-порей
  • Яєчний салат з пореєм
  • Запечена цибуля-порей з чебрецем
  • Англійський цибулевий суп
  • Крем-суп з картоплі та порею
  • Вішисуаз

Як правильно їсти лук порей?

Найсмачніша та найніжніша частина цибулі порею – біла стеблина, яка росте під землею. Для приготування страв використовують саме білу та ще світло-зелену частину стебла. А темно-зелене листя, зазвичай, зрізають і викидають. Якщо зверху є прив'ялі чи пошкоджені листочки, то їх треба попередньо зняти.

Як правильно готувати лук порей?

Цибулю-порей добре промийте та наріжте невеликими кружечками. Складіть цибулю-порей в каструлю, залийте гарячою водою, доведіть до кипіння та варіть 10 хвилин, після чого воду злийте. Додайте в каструлю молоко, поставте на вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте на невеликому вогні 5 хвилин.

266.КАК СОХРАНИТЬ ПОРЕЙ, ТРИ СПОСОБА ХРАНЕНИЯ
СОХРАНИТЬ ПОРЕЙ В СВЕЖЕМ ВИДЕ , КАК МОЖНО ДОЛЬШЕ – РАССКАЗЫВАЮ Я В СВОЕМ ВИДЕО. ХРАНЮ ПОРЕЙ ТРЕМЯ СПОСОБАМИ