Змішуємо: воду, цукор, сіль, доводимо до кипіння, кладемо оцет, як тільки почне закипати, заливаємо маринадом цибулю. Закриваємо кришкою. Коли баночка охолоне (1-1,5 ч.) цибуля готова, можна використовувати і їсти.20 січ. 2017 р.
Скільки хвилин маринувати цибулю?
Біла та синя цибуля мають більш м'який смак, тому для їх маринування достатньо години, а ріпчасту залиште до 3 годин. Рецепт маринаду простий і криється у формулі «1:2:3». На одну частину солі й одну частину цукру потрібно взяти дві частини оцту і три частини води. Кеш
Як швидко замаринувати цибулю до шашлику?
Перед тим, як замаринувати цибулю, поріж її тонкими кільцями. Скип'яти воду, залий цибулю окропом і залиш на 2 хвилини. Потім зціди воду, а в цибулю додай оцет, цукор і сіль і улюблені трави. Перемішай і можна подавати – маринована цибуля готова. Кеш
Як можна замаринувати цибулю без оцту?
Цибулю нарізають у будь-який спосіб, який більше подобається. Додають олію із запахом і присипають великою сіллю. Нарізаний овоч залишають маринуватися на 4-5 годин. У результаті виходить «щадний» та оригінальний маринад без оцту.
Як смажити цибулю до золотавої скоринки і прозорості
Як посмажити цибулю до золотавості – 4 різних способи. Смажити цибулю можна на олії та вершковому маслі або без них. Хрумку цибулю соліть наприкінці, цибулю для супів – на самому початку …